Over ons

Image

Elmar Jansen

Elmar (1981) is docent politicologie aan de UvA, speelt graag gitaar, groeide op in Centrum en is duo-lid van de Stadsdeelcommissie.

Image

Ilse Griek

Ilse Griek (1980) is dagelijks bestuurder in Amsterdam Centrum namens GroenLinks. Zij beheert de portefeuille Democratisering, Economie, Bouwen, Wonen en Ruimtelijke Ordening.

Image

Micha Mos

Micha Mos (Amsterdam, 1984) is dagelijks bestuurder in Amsterdam Centrum namens GroenLinks. Hij beheert de portefeuille Openbare Ruimte, Verkeer, Groen, Water en Duurzaamheid. Hij is sinds 2010 actief in de stadsdeelpolitiek van Amsterdam Centrum.

Image

Neeria Oostra

Neeria Oostra is lid van de Stadsdeelcommissie.

Image

Noah Zeevenhooven

Noah is lid van de Stadsdeelcommissie.

Image

Roos Versantvoort

Roos (Oss, 1994) doet een master in Europese Studies en werkt bij boekhandel Athenaeum. Ze was campagneleider voor GroenLinks Noord-Holland en ze zit in de steunfractie van GroenLinks Amsterdam Centrum.

Image

Sonja Muusses

Sonja (Amsterdam, 1994) is de voorzitter van onze afdeling. Daarnaast doet zij een Master Landschap en Erfgoed en werkt ze bij Athenaeum Boekhandel.

Image

Yvo Greijdanus

Yvo is de penningmeester van onze afdeling en zit in de steunfractie.

Image

Losse tegels, welzijnswerk, vergunningen: de stadsdeelpolitiek houdt zich bezig met kleine, maar fijne onderwerpen. In deze podcast bespreekt GroenLinks Amsterdam Centrum wat er nou precies gebeurt in die politiek, en wat dat betekent voor alle bewoners, ondernemers en bezoekers van dat stadsdeel.

Iedere aflevering zal er een aantal van bovenstaande GroenLinksers uit Amsterdam Centrum aanwezig zijn.