Aflevering 2: De Knip

Monday, Apr 15, 2019
In aflevering 2 blikken we terug op de bespreking van het advies over een 24uursopvang voor ongedocumenteerden in Marnixstraat 2, de bespreking van een voorstel voor aangepaste marktregels voor oudere marktkooplieden en een inspreker over de Valkenburgerstraat. We eindigen natuurlijk ook deze aflevering met De Bonnetjesaffaire: wat heeft onze penningmeester deze week gedeclareerd?

Show Notes

Aanwezig bij deze aflevering

Elmar Jansen

Elmar Jansen

Duo-lid Stadsdeelcommissie

Elmar (1981) is docent politicologie aan de UvA, speelt graag gitaar, groeide op in Centrum en is duo-lid van de Stadsdeelcommissie.

Ilse Griek

Ilse Griek

Stadsdeelbestuurder

Ilse Griek (1980) is dagelijks bestuurder in Amsterdam Centrum namens GroenLinks. Zij beheert de portefeuille Democratisering, Economie, Bouwen, Wonen en Ruimtelijke Ordening.

Micha Mos

Micha Mos

Stadsdeelbestuurder

Micha Mos (Amsterdam, 1984) is dagelijks bestuurder in Amsterdam Centrum namens GroenLinks. Hij beheert de portefeuille Openbare Ruimte, Verkeer, Groen, Water en Duurzaamheid. Hij is sinds 2010 actief in de stadsdeelpolitiek van Amsterdam Centrum.

Noah Zeevenhooven

Noah Zeevenhooven

Lid Stadsdeelcommissie

Noah is lid van de Stadsdeelcommissie.

Roos Versantvoort

Roos Versantvoort

Lid Steunfractie

Roos (Oss, 1994) doet een master in Europese Studies en werkt bij boekhandel Athenaeum. Ze was campagneleider voor GroenLinks Noord-Holland en ze zit in de steunfractie van GroenLinks Amsterdam Centrum.

Yvo Greijdanus

Yvo Greijdanus

Penningmeester Afdeling Centrum & Lid Steunfractie

Yvo is de penningmeester van onze afdeling en zit in de steunfractie.