Aflevering 1: De Maquette

Thursday, Apr 4, 2019
In aflevering 1 blikken we terug op de Special Wonen en het initiatiefvoorstel Toegankelijke Stad van 26 maart. We kijken vooruit naar het advies over de 24uursopvang van ongedocumenteerden in Marnixstraat 2. We eindigen natuurlijk met De Bonnetjesaffaire: wat heeft onze penningmeester deze keer gedeclareerd?

Show Notes

Aanwezig bij deze aflevering

Micha Mos

Micha Mos

Stadsdeelbestuurder

Micha Mos (Amsterdam, 1984) is dagelijks bestuurder in Amsterdam Centrum namens GroenLinks. Hij beheert de portefeuille Openbare Ruimte, Verkeer, Groen, Water en Duurzaamheid. Hij is sinds 2010 actief in de stadsdeelpolitiek van Amsterdam Centrum.

Elmar Jansen

Elmar Jansen

Duo-lid Stadsdeelcommissie

Elmar (1981) is docent politicologie aan de UvA, speelt graag gitaar, groeide op in Centrum en is duo-lid van de Stadsdeelcommissie.

Roos Versantvoort

Roos Versantvoort

Lid Steunfractie

Roos (Oss, 1994) doet een master in Europese Studies en werkt bij boekhandel Athenaeum. Ze was campagneleider voor GroenLinks Noord-Holland en ze zit in de steunfractie van GroenLinks Amsterdam Centrum.

Sonja Muusses

Sonja Muusses

Voorzitter Afdeling Centrum & Lid Steunfractie

Sonja (Amsterdam, 1994) is de voorzitter van onze afdeling. Daarnaast doet zij een Master Landschap en Erfgoed en werkt ze bij Athenaeum Boekhandel.

Yvo Greijdanus

Yvo Greijdanus

Penningmeester Afdeling Centrum & Lid Steunfractie

Yvo is de penningmeester van onze afdeling en zit in de steunfractie.