Aflevering 3: De Segway

Tuesday, May 7, 2019
In aflevering 3 blikken we terug op de adviesaanvraag met betrekking tot het Alternatief Personenvervoer (of het Alternatieve Personen Vervoer?), op het Amsterdams Ondernemersproject en de adviesaanvraag over het vergunningenplafond. Verder: waarom gaat het in de Haarlemmerbuurt over afval en zou Yvo weer een bonnetje hebben voor De Bonnetjesaffaire? En wat hebben Segways hier allemaal mee te maken?

Show Notes

  • Heb jij een supergoed idee voor het Centrum maar mist het geld? Dien je eigen idee in en zie je plannen misschien gerealiseerd worden: centrumbegroot.amsterdam.nl
  • Wil jij ook een Centrum Begroot-poster? Dat kan! Mail naar posters@delossetegels.nl en je krijgt hem opgestuurd.
  • We zouden een lijst toevoegen van wat er onder Alternatief Personenvervoer valt. Volgens Micha kan die er niet komen. Waarom niet? Lees hier zijn beantwoording op de vragen van de stadsdeelcommissie.
  • Vind jij de nerdy campagne-feitjes van Roos ook zo leuk? Dan moet je zeker even deze kaartjes bekijken met de uitslagen van stembureaus van de afgelopen verkiezingen.
  • Ben jij ook zo benieuwd naar het koor waar Elmar in zingt? Luister hier: https://youtu.be/4e6vsl3FVvo en misschien kun je de volgende keer wel zelf meezingen: https://youtu.be/mahYtlja6rM
  • Wil jij Noah helpen met de stad toegankelijker maken? Mail hem dan op n.zeevenhooven@amsterdam.nl

Aanwezig bij deze aflevering

Ilse Griek

Ilse Griek

Stadsdeelbestuurder

Noah Zeevenhooven

Noah Zeevenhooven

Lid Stadsdeelcommissie

Elmar Jansen

Elmar Jansen

Duo-lid Stadsdeelcommissie

Sonja Muusses

Sonja Muusses

Voorzitter Afdeling Centrum & Lid Steunfractie

Roos Versantvoort

Roos Versantvoort

Lid Steunfractie