Aflevering 3: De Segway

Tuesday, May 7, 2019
In aflevering 3 blikken we terug op de adviesaanvraag met betrekking tot het Alternatief Personenvervoer (of het Alternatieve Personen Vervoer?), op het Amsterdams Ondernemersproject en de adviesaanvraag over het vergunningenplafond. Verder: waarom gaat het in de Haarlemmerbuurt over afval en zou Yvo weer een bonnetje hebben voor De Bonnetjesaffaire? En wat hebben Segways hier allemaal mee te maken?

Show Notes

  • Heb jij een supergoed idee voor het Centrum maar mist het geld? Dien je eigen idee in en zie je plannen misschien gerealiseerd worden: centrumbegroot.amsterdam.nl
  • Wil jij ook een Centrum Begroot-poster? Dat kan! Mail naar posters@delossetegels.nl en je krijgt hem opgestuurd.
  • We zouden een lijst toevoegen van wat er onder Alternatief Personenvervoer valt. Volgens Micha kan die er niet komen. Waarom niet? Lees hier zijn beantwoording op de vragen van de stadsdeelcommissie.
  • Vind jij de nerdy campagne-feitjes van Roos ook zo leuk? Dan moet je zeker even deze kaartjes bekijken met de uitslagen van stembureaus van de afgelopen verkiezingen.
  • Ben jij ook zo benieuwd naar het koor waar Elmar in zingt? Luister hier: https://youtu.be/4e6vsl3FVvo en misschien kun je de volgende keer wel zelf meezingen: https://youtu.be/mahYtlja6rM
  • Wil jij Noah helpen met de stad toegankelijker maken? Mail hem dan op n.zeevenhooven@amsterdam.nl

Aanwezig bij deze aflevering

Ilse Griek

Ilse Griek

Stadsdeelbestuurder

Ilse Griek (1980) is dagelijks bestuurder in Amsterdam Centrum namens GroenLinks. Zij beheert de portefeuille Democratisering, Economie, Bouwen, Wonen en Ruimtelijke Ordening.

Noah Zeevenhooven

Noah Zeevenhooven

Lid Stadsdeelcommissie

Noah is lid van de Stadsdeelcommissie.

Elmar Jansen

Elmar Jansen

Duo-lid Stadsdeelcommissie

Elmar (1981) is docent politicologie aan de UvA, speelt graag gitaar, groeide op in Centrum en is duo-lid van de Stadsdeelcommissie.

Sonja Muusses

Sonja Muusses

Voorzitter Afdeling Centrum & Lid Steunfractie

Sonja (Amsterdam, 1994) is de voorzitter van onze afdeling. Daarnaast doet zij een Master Landschap en Erfgoed en werkt ze bij Athenaeum Boekhandel.

Roos Versantvoort

Roos Versantvoort

Lid Steunfractie

Roos (Oss, 1994) doet een master in Europese Studies en werkt bij boekhandel Athenaeum. Ze was campagneleider voor GroenLinks Noord-Holland en ze zit in de steunfractie van GroenLinks Amsterdam Centrum.